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【K】Slovenia Travel-Bovec[슬로베니아 여행-보베츠]포르페카와 와인/Pod peka/Wine/Tradition food/Caldron lid
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2017Nov 1
"■ KBS 걸어서 세계속으로 PD들이 직접 만든 해외여행전문 유투브 채널 【Everywhere, K】 ■ The Travels of Nearly Everywhere! 10,000 of HD world travel video clips with English subtitle! (Click on 'subtitles/CC' button) ■ '구독' 버튼을 누르고 10,000여 개의 생생한 【HD】영상을 공유 해 보세요! (Click on 'setting'-'quality'- 【1080P HD】 ! / 더보기 SHOW MORE ↓↓↓) ● Subscribe to YOUTUBE - http://goo.gl/thktbU ● Follow me on TWITTER - https://goo.gl/npQdxL ● Like us on FACEBOOK - http://goo.gl/UKHX33 ● KBS 걸어서세계속으로 홈페이지 - http://travel.kbs.co.kr [한국어 정보] 와인에 잘 어울리는 슬로베니아 전통 음식을 준비했다. 송아지 고기가 주재료다. 와인으로 만든 육수를 넉넉히 붓는다. 특유의 잡내를 잡고 풍미를 더해준다. 숯불을 솥 아래 가득 깔았다. 푹 익혀야 제 맛이 나는 포드페카 요리다. “다 익는데 두 시간 걸려요” 특이한 것은 솥뚜껑이다. 벨 모양을 닮아 이 음식의 영어식 이름이 언더 더 벨로 불린다. 솥뚜껑 위에도 숯불을 올린다. 숯에 붙어있던 불이 완전히 꺼지면 고기가 다 익었다는 신호다. 입안에서 살살 녹을 정도로 부드럽다는 포드페카. 슬로베니아식 한 상이 차려졌다. 과연 그 맛은 어떨지 와인과 함께 먹어보기로 했다. [English: Google Translator] We prepared traditional Slovenian food which is well suited to wine. Veal is the main ingredient. Pour plenty of gravy made from wine. Grab a unique piece and add flavor. The charcoal was filled under the pot. It is a Ford Peca dish that tastes my taste. ""It takes two hours to get used to it."" The unusual thing is the lid. Like the bell shape, the English name of this food is called Under the Bell. I put a charcoal fire on the lid. When the fire on the charcoal is completely turned off, it is a signal that the meat is all ripe. Pod Peca is soft enough to melt in your mouth. A Slovenian statue was set. I decided to try the wine with the taste. [Slovenia : Google Translator] Pripravili smo tradicionalno slovensko hrano, ki je primerna za vino. Teletina je glavna sestavina. Pour veliko sojino iz vina. Zgrabi edinstven kos in dodajte okus. Oglje je bilo napolnjeno pod loncem. To je okus Ford Peca, ki okusi moj okus. ""Potrebno je dve uri, da se navadiš na to."" Nenavadna stvar je pokrov. Kot zvonasta oblika se angleško ime te hrane imenuje pod zvonikom. Na pokrov sem dal ogenj na oglje. Ko je ogenj na oglju popolnoma izklopljen, je signal, da je meso vse zrelo. Pod Peca je dovolj mehka, da se raztopi v ustih. Določen je bil slovenski kip. Odločil sem se, da poskusim vino z okusom. [Information] ■클립명: 유럽101-슬로베니아02-13 전통음식 포르페카와 와인 ■여행, 촬영, 편집, 원고: 오성민 PD (travel, filming, editing, writing: KBS TV Producer) ■촬영일자: 2016년 12월December [Keywords] 현지인생활,풍습,,local life,육식,meat,술,alcohol,유럽Europe슬로베니아SloveniaRepublika Slovenija오성민201612월보베츠Municipality of BovecObcina BovecDecember걸어서 세계속으로"

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